تخفیف ویژه
چطور ایمیل‌ ارسال شده را در جی میل ویرایش کنیم | رهپویان دانش واندیشه

چطور ایمیل‌ ارسال شده را در جی میل ویرایش کنیم

چطور ایمیل‌ ارسال شده را در جی میل ویرایش کنیم

ارسال ایمیل

بدون شک جی ایمیل از ابزارهای پر کاربرد و پر طرفدار در ایران به حساب می‌آید و دانش‌آموزان و صاحبان کار برای ارتباط با اساتید و مشتریان خود از این ابزار بیشترین استفاده را می‌کنند. یکی از اتفاقات دردسرآمیز در جی میل ارسال ایمیل به فردی اشتباه یا ارسال محتوای اشتباه است که باعث دردسر می‌شود اما چطور می‌توان از شر آن خلاص شد.

جی میل امکانات بسیاری دارد که خیلی از افراد با آن آشنایی ندارند. یکی از این امکانات پر کاربرد توانایی ویرایش و حذف ایمیل پس از ارسال است. در ادامه شما را با این قابلیت آشنا می‌کنیم.

گام اول: تنظیمات unsend جی میل را درست کنید

در گذشته کاربر باید گزینه unsend یا عدم ارسال را در در بخش تنظیمات فعال می‌کرد. در حال حاضر گوگل این تنظیمات را به صورت پیش فرض قرار داده است اما باید این تنظیمات را بررسی کرد تا به طور دقیق‌تری کار کند.

برای انجام تنظیمات ابتدا وارد اکانت جی میل خود شوید و در ادامه علامت چرخ دنده از قسمت بالایی سمت راست جی میل را باز کنید. از منویی که ظاهر می‌شود settings یا تنظیم را انتخاب کنید.

گام دوم: تنظیمات را در صورت نیاز تغییر دهید

در قسمت تنظیمات جی میل شما می‌توانید بسیاری از قابلیت‌های جی میل را تغییر داده یا فعال و غیر فعال کنید. در تب general به سمت پایین صحفه بیایید تا به بخش Undo Send برسید. در این بخش گزینه‌ای برای اعمال محدودیت زمانی به منظور حذف پست ارسالی قرار دارد. شما می‌توانید در این بخش مشخص کنید که ایمیل ارسال شده در چه فاصله زمانی بین 5، 10، 20 یا 30 ثانیه قابلیت حذف شدن پس از ارسال داشته باشد.

اگر نگران ارسال ایمیل‌های اشتباه باشید پیشنهاد می‌کنیم گزینه 10 ثانیه را انتخاب کنید. پنج ثانیه خیلی برای اینکه بفهمید دچار اشتباه شده‌اید و بخواهید اقدام کنید زمان مناسبی نیست. پس از انجام این کار به پایین صفحه بروید و تنظیمات مورد نظر را ذخیره کنید. حواستان باشد که اگر در این ده ثانیه فرد مقابل پیام شما را دیده باشد دیگر نمی‌توان ایمیل ارسال شده را حذف کرد، پس باید سرعت عمل داشته باشید تا قبل از اینکه ایمیل ارسالی شما مشاهده شده باشد بتوانید آن را حذف کنید.

پس از اعمال این تغییرات در صفحه ارسال ایمیل گزینه‌ای می‌آید با عنوان undo که اگر روی آن کلیک کنید ایمیل شما به طرف مقابل ارسال نمی‌شود. این گزینه پس از ده ثانیه(زمانی که مشخص کرده‌اید) حذف می‌شود. در صورتی که قبل از ده ثانیه روی آن کلیک کنید، ایمیل ارسالی شما دوباره باز می‌شود و شما می‌توانید تغییراتی را که می‌خواهید روی آن اعمال کنید.

منبع: digitaltrends

درباره نویسنده

محسن خسروجردی